Fructele Aronia Bio sunt foarte gustoase, deoarece au fost cultivate intr-o zona de deal, nepoluata, inconjurata de paduri. Plantatia a fost infintata intr-o zona cu un climat optim si nu a avut nevoie de nici un tratament fitosanitar, nu a fost niciodata ierbicidata, iar ca ingrasamant am folosit numai gunoi de grajd.

Incurajati producatorii romani cumparand produsele noastre Bio!

Noi cultivam Aronia Melanocarpa nero Bio (cunoscuta ca Black Chokeberries). Plantatia este ecologica si se gaseste intr-o zona de deal, izolata, inconjurata de paduri.

Ca ingrasamant s-a folosit doar gunoiul de grajd, iar plantatia nu a avut nevoie de la infintare de nici un tratament impotriva daunatorilor si bolilor, datorita mediului natural optim.

Fructele Aronia au o valoare ORAC (puterea antioxidanta a fructului) de 16062 unitati/ 100 g, fiind puternic antioxidante, fiind unul dintre cele mai antioxidante fructe.

Recomandam consumul de fructe si preparate din fructe ARONIA Eco!

Fructele si produsele din fructe aronia intaresc sistemul imunitar, au efect antiseptic, fiind benefice in tratamentul bolilor cronice, diabet, boli de inima si circulatorii, Parkinson, bronsite, cancer (leucemie, cancer de colon, endometrial, mamar, pancreatic), boli hepatice, inflamatii cronice, osteoporoza, probleme gastro-intestinale - inclusiv ulcere, inflamarea ochilor (uveita), tulburari ale sistemului de reproducere si nervos.

Fructul Aronia este mai mult decat un fruct, este un medicament.

Pentru alte informatii despre locație și împrejurimi puteti vizita site-ul:

și să urmăriți paginile de facebook:

- Plantatie Aronia link: https://www.facebook.com/fructearonia

- Produse Aronia Craiova link:  https://www.facebook.com/produsecerdaculcuaronia

OFERTA lunii

SUPER OFERTA produse din Aronia Bio

🎁 Va oferim cadou Dulceata din Aronia!

La o comanda de peste 200 lei primiti cadou - 🎁2 borcane de dulceată de aronia, de peste 250 lei - 🎁 3 borcane de dulceata de aronia, de peste 350 lei - 🎁 4 borcane de dulceata de aronia.

🎁 Se livreaza colete în toată tara prin curier!

Vand fructe ARONIA BIO incepand cu luna august 2022

Fructele ARONIA se coc in prima parte a lunii august si incepand cu luna august 2022 vand fructe Aronia BIO la pretul de 25 lei/kg, pentru o cantitate de minim 10 kg. Fructele sunt culese fara codite pentru a putea fi usor de prelucrat.

Putem livra prin curier in orice locatie din tara.

Produse din Aronia Bio: Tinctura, Otet, Dulceata, Sirop

Produse din Aronia Bio: Tinctura, Otet, Dulceata, Sirop