📌📌📌 Pachet cadou Produse Aronia Ceremony, Cerdacul cu Aronia, 1 Sirop de Aronia, 1000 ml + 1 Dulceata de Aronia fara conservanti, 350 g + 1 Concentrat de Aronia, 500 ml - Cadoul ideal pentru cineva drag! - 160 lei

OFERTA lunii - Concentrat de Aronia 500 ml x 3 buc = 165 lei

  • Concentratul de Aronia este pentru cei care apreciaza produsele gustoase si rafinate, produsele speciale, foarte sanatoase, care iti incanta papilele gustative.
  • Concentat de Aronia, marca Cerdacul cu Aronia, este o bautura aperitiv de o inalta valoare nutritionala, apreciata in special de doamne, dar si de domni, un produs gustos, care merge foarte bine și la desert, in special la desertul cu ciocolată, foarte bun si ca digestiv. Este un produs unic, pe care va invit sa-l incercati!

  • Concentratul de Aronia este produsul recomandat pentru mesele dumneavoastra festive, fiind cadoul ideal pentru cineva drag.
  • Produs bogat în polifenoli și alte substanțe active cu influență benefică asupra stării de bine a organismului, un produs plin de savoare și un gust rafinat, cu o aroma speciala si foarte sanatos.
  • Concentratul de Aronia este un produs puternic antioxidant, ale carui proprietati trec rapid in sange, deoarece organismul începe să metabolizeze alcoolul imediat, începând din gură și continuând în sistemul digestiv.

Oferta lunii - Concentrat de Aronia 500 ml x 3 buc = 165 lei - produs natural 100%, gustos, foarte bun ca aperitiv si digestiv, dar foarte bun si la desert.

Contravaloare transport 30 lei. Se livreaza colete în toată tara prin curier.

La o comanda de peste 300 lei transportul este gratuit!

Concentrat de Aronia - un cadou special pentru tine sau cineva drag!

Este un produs plin de savoare și un gust rafinat, cu o aroma speciala si foarte sanatos, pe care il recomand. 

Concentrat de Aronia este un produs alimentar, marca Cerdacul cu Aronia, produs 100% natural, fiind o solutie alcoolica obtinuta prin prepararea la rece din fructe aronia minim 50%, zahar si acool natural de fructe. Prin macerarea in timp indelugat a fructului aronia in alcoolul natural de fructe, Concentratul de Aronia pastreaza toate proprietatile fructului medicament Aronia.
Fructele sunt culese din plantatia noastra ecologica de aronia, necertificata. Cand folosesti fructe proaspat culese, proprietatile fructului sunt la cote maxime si asta se reflecta in calitatea produsului.
Produs bogat în polifenoli și alte substanțe active cu influență benefică asupra stării de bine a organismului.
Pentru alte informatii despre fructe si produse din Aronia, locație, împrejurimi puteti vizita site-ul:
www.cerdaculcuaronia.com
și să urmăriți paginile de facebook:
Cerdacul cu Aronia link: https://www.facebook.com/plantatiearonia
Plantatie Aronia link: https://www.facebook.com/fructearonia
Produse Aronia Craiova link: https://www.facebook.com/produsecerdaculcuaronia 

Putem livra prin curier in orice locatie din tara.

Vand fructe ARONIA BIO incepand cu luna august 

Fructele ARONIA se coc in prima parte a lunii august si incepand cu luna august vindem Fructe Aronia BIO la pretul de 30 lei/kg, pentru o cantitate de minim 10 kg. Fructele sunt culese fara codite pentru a putea fi usor de prelucrat. 

Iarna, vindem fructe aronia congelate la pretul de 30 lei/kg.

Putem livra prin curier in orice locatie din tara.

Produse Aronia bio: Tinctura, Otet, Dulceata, Sirop

Produse Aronia bio: Tinctura, Otet, Dulceata, Sirop